Browsing: KREU

KREU
0

Shoku i udhës

Nga Doç. dr. Kerim Bulladë Shoqëria dhe formimi i saj, është një realitet i pashmangshëm i…

AUTORËT
0

Rindërtimi i mendimit

Nga Ahmet Tashgetiren Formati kryesor i personalitetit të një myslimani përbëhet prej rregullave që ka zbritur…